Magento webshop bouwen

Webshop bouwen? Laat een Magento-webshop bouwen! Magento is open source software voor webshops. Magento is professioneel, veilig en flexibel. Zeker voor grotere webshops met vele toepassingen is Magento de standaard geworden, maar ook voor een beginnende webshop kan het verstandig zijn om al direct in te stappen in Magento. Ridders is Magento-2-specialist, wij kunnen je alles over Magento vertellen – maar meer nog dan vertellen, willen we aan de slag. Laat ons jouw Magento-webshop bouwen!

Magento <span>webshop</span> bouwen

In drie stappen een webshop op stand

Ridders bouwt een complete Magento webshop voor je. Maak je de overstap van Magento 1 naar Magento 2? Heb je een WooCommerce-webshop of een webshop met Shopify of een ander systeem? Wij zorgen dat je door kunt gaan met ondernemen, maar dan wel met een moderne webshop die alles biedt waar je doelgroep om vraagt.

Een Magento-webshop bouwen is een behoorlijk proces, er komt veel bij kijken en het moet perfect – maar voor jou, als onze opdrachtgever, gaat het in drie stappen. Het gedoe, laat dat maar ons over. Ridders maakt het eenvoudig!

1: Inventarisatie van werkzaamheden

Een Magento-2-webshop is altijd een volledig nieuwe webshop. Als je al een webshop hebt is daar natuurlijk wel al een bepaalde structuur en zijn er functionaliteiten waarmee jij en je klanten vertrouwd zijn. We brengen in kaart wat we voor je moeten ontwikkelen, wat je webshop allemaal moet kunnen, hoe de producten zullen worden verdeeld over categorieën. Bij deze stap hebben we jouw input zeker nodig, dus we zullen samen aan onze ronde tafel zitten en veel noteren, veel concrete voorbeelden geven, veel praten over hoe je Magento-webshop er uiteindelijk uit gaat zien.

2: Ridders bouwt je webshop

Plan gecheckt, design goedgekeurd, offerte akkoord? Dan gaan we voor je aan de slag. Als we bij Ridders jouw Magento-webshop bouwen zullen we af en toe contact hebben over bepaalde onderdelen van het proces, maar verder heb je er weinig hinder van. We bouwen hard en we bouwen door en laten je daarna de webshop zien die we voor je hebben klaarstaan. Die webshop kan alles – maar je klanten zien hem nog niet. Daarvoor moeten we de laatste stap zetten.

3: Even offline en dan knallen!

Als we je complete nieuwe Magento-webshop online zetten, gaat je website heel even uit de lucht. Dat moment plannen we natuurlijk zorgvuldig in. Even offline en dan… Online met een splinternieuwe shop, met alle mogelijke functionaliteiten! Razendsnel, koningsklasse! Dit is en feestelijk moment.

Magento webshops

De basis van een webshop mag simpel zijn, uiteindelijk komt bij een webshop meer kijken dan je vooraf verwacht. Zo zullen de producten meestal zijn ingedeeld in meerdere categorieën en subcategorieën, wil je graag dat bezoekers die één product bekijken ook vergelijkbare producten onder ogen krijgen en is het belangrijk dat we webshop er niet alleen op de computer mooi uitziet, maar ook op de telefoon. Gebruiksgemak, design en veiligheid zijn belangrijk. Als wij bij Ridders een webshop bouwen hebben we daar natuurlijk alle aandacht voor.

De open source software van Magento geeft ons de controle om de webshop naar de huidige standaarden en naar jouw wensen te ontwikkelen. Onze ervaring is dat geen webshop hetzelfde is, er zijn altijd wel speciale vraagstukken die voor onze ontwerpers een leuke uitdaging zijn. De indeling in categorieën, het voorraadbeheer, het gebruiksvriendelijke bestelmenu: Magento levert de basis, maar laat je een echte Magento-specialist je Magento-webshop bouwen, dan is er veel meer mogelijk dan alleen de basis. Ook als je meerdere shops aan elkaar gekoppeld hebt, of bijvoorbeeld met shops in verschillende talen werkt, kun je op de kennis en kunde van Ridders vertrouwen.

Magento-webshop laten bouwen

Het beheren van een webshop is al werk genoeg, de ontwikkeling ervan wordt dan ook meestal uitbesteed. Je kunt je Magento-webshop laten bouwen door Ridders, van begin tot eind, maar je kunt ook je bestaande shop door ons laten uitbreiden en perfectioneren. Ook begeleiden we je bij de upgrade van Magento 1 naar Magento 2. Ridders ondersteunt Magento-gebruikers en laat je de mogelijkheden van Magento nog beter benutten. Benieuwd naar wat bij ons kan? Kom eens langs of nodig ons bij jou uit, dan praten we verder!

Een webshop laten bouwen door een andere partij, dat betekent enerzijds dat je ons veel werk uit handen laat nemen, maar anderzijds ook dat je wat controle uit handen geeft. Gelukkig zijn bij Ridders de lijnen kort, staat de deur altijd open en spreek je direct met de specialisten die voor jou aan het werk zijn. Goed werken, dat is ook: prettig werken; juist dat staat bij ons hoog in het vaandel.

Een voordeel van werken met een bureau als Ridders is dat je van veel extra dienstverlening gebruik kunt maken. We maken je webshop – en daar maken we iets heel moois van – maar we zorgen ook voor prettig ogend webdesign, voor commerciële webteksten en voor zoekmachineoptimalisatie. Voor heel je e-commerce kun je vertrouwen op onze Ridders.

Wat Ridders voor je doet

Ridders neemt online ondernemers werk uit handen. We ontwikkelen je webshop van begin tot eind en zorgen dat je er mee kunt werken op een manier die past bij wat jij gewend bent, wat jij prettig werken vindt. Typische werkzaamheden die wij doen als jij ons je Magento webshop laat bouwen:

  • Ontwikkelen van de webshop. We zetten een complete, functionele Magento-webshop voor je op, met een logische sitestructuur en alle noodzakelijke functionaliteiten. Je webshop werkt snel, veilig en stabiel.
  • Implementeren van specifieke functionaliteiten voor je webshop. Hoe wil je dat je klanten kunnen zoeken naar producten? Op welke manier worden ze voorgesteld aan verwante producten? Ridders neemt conversie serieus.
  • We integreren koppelingen met je kassasysteem of ERP-systeem. Dat maakt werken met je webshop laagdrempelig en efficiënt.
  • Maatwerk indien nodig. Wil je bijzondere extra’s of koppelingen met andere software? Wij zorgen voor het maatwerk dat online ondernemen voor jou nog plezieriger maakt.
  • Magento onderhoud en Magento ondersteuning. Je webshop blijft altijd veilig en up-to-date dankzij ons Magento Support Team.
  • Content is king! Wij zorgen voor koninklijke content en SEO.

Wij regelen bijna alles, dat scheelt jou gedoe. Natuurlijk hebben we contact over hetgeen jij met je Magento-webshop wil gaan doen, over welke verwachtingen hebt en over de praktische uitvoering. Daarnaast mag je altijd bij ons komen binnenlopen om te zien hoe de vlag er voor staat. Maar het uitgangspunt is dat jij gewoon kunt ondernemen en geen omkijken hebt naar ons werk aan je webshop.

Magento webshop kosten

Magento Open Source is gratis. Als ondernemer betaal je dus niet voor Magento zelf, maar wel voor de hosting van je shop en voor de ontwikkeling van de webshop door Ridders. Het is onze taak om de Magento-webshop zo vorm te geven, dat hij precies voldoet aan jouw verwachtingen en aan die van je doelgroep. We zorgen ervoor dat bezoekers snel door de website kunnen navigeren en zonder moeite de producten vinden die ze zoeken. Daarvoor kunnen we over het algemeen werken met de functionaliteiten die Magento 2 zelf biedt, er is niet vaak extra maatwerk nodig. Mede daarom kunnen we de kosten laag houden.

Naast het gratis programma Magento Open Source bestaat er ook een betaalde versie van Magento, Adobe Commerce, maar die is eigenlijk alleen voor de echt grote bedrijven interessant. Voor de opdrachtgevers van Ridders is al het denkbare voor de webshop uitstekend binnen Magento Open Source op te lossen. Dat er zoveel kan heeft ook te maken met hoe Magento 2 is opgebouwd, het huidige Magento. Ten opzichte van het oudere Magento 1 is dat een volledig nieuw programma. Wat bij Magento 1 veelal met maatwerk en modules moest worden opgelost, is nu vaak standaard mogelijk binnen Magento 2.

Ridders hecht aan een laagdrempelige manier van werken. Op ons kantoor zijn de lijnen kort en kunnen we alle aandacht die voor jouw project nodig is, ook daadwerkelijk aan jouw project geven. Dat maakt werken met Ridders heel prettig, het maakt Ridders daarnaast ook zeer kostenefficiënt. Om die reden kunnen wij een gunstige prijs blijven bieden, wat ons extra aantrekkelijk maakt voor ondernemers die, bijvoorbeeld omdat hun webshop in de huidige opzet uit zijn jasje groeit, overstappen op Magento.

Ridders bouwt Magento-webshops

Laat Ridders je Magento-webshop bouwen, dan staat jouw webwinkel als een kasteel! We maken graag kennis met je en horen dan meer over jouw onderneming en jouw ambities op de online markt. We denken met je mee en dagen je graag uit tot een volgende stap in het online-ondernemen. Neem contact met ons op, kom bij ons langs in Alkmaar of laat ons naar jou toe komen, of vraag online een offerte aan. Wij gaan graag voor je aan de slag!

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team