Magento overstappen

Heb je al een webshop, maar loop je tegen beperkingen aan? Het is voor webshop-eigenaren vaak niet de vraag of, maar wannéér ze naar Magento overstappen. Ridders helpt ondernemers bij het maken van deze overstap. Als Magento-2-specialist hebben we volop ervaring met zowel de overstap van een ander systeem naar Magento, als met de overstap van Magento 1 naar Magento 2. Ridders biedt volledige Magento-ondersteuning en bouwt ook complete Magento-webshops. Bekijk onze diensten – wat kunnen we voor jou betekenen?

Magento Certified developers
Ongekende snelheid
Koppelingen met kassa- en ERP-systemen
Mobile first technology

Onze Magento-overstapservice:

Webshop overzetten naar Magento

Magento is één van de meest gebruikte programma’s voor webshops. Vaak kiezen webshop-eigenaren die net met een shop beginnen echter voor software die wat goedkoper is, maar ook beperkter. Populaire oplossingen zijn Shopify en WooCommerce en hoewel die inderdaad geschikt zijn voor startende online ondernemers, blijft voor een complexe webshop Magento toch ideaal. Succesvolle online ondernemers zullen de overstap naar Magento dan ook niet te lang uitstellen. De investering is groter, maar het levert je veel op.

Lees meer over ons team van Magento-specialisten.

Ridders werkt veel samen met webshop-eigenaren die klein begonnen zijn. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en naar wat je webshop nu presteert of zou moeten presteren. We plannen de webshop-migratie zorgvuldig in en bieden al het maatwerk dat nodig is, want naar Magento overstappen moet wel goed gebeuren. Uiteraard kunnen we in de periode voorafgaand aan de overstap waar nodig ook ondersteuning voor je bestaande Shopify- of Woocommerce-webshop bieden. Ridders hecht aan laagdrempeligheid, we maken het niet ingewikkelder dan het is.

Overstap Magento 1 naar Magento 2

Veel webshop-eigenaren hebben de overstap naar Magento al veel eerder gemaakt. Zij draaien hun shop nog met Magento 1, wat een heel degelijk systeem is, maar inmiddels wel verouderd. Magento 2 voldoet aan de modernste eisen, ook wat veiligheid betreft, en biedt veel meer mogelijkheden, afgestemd op wat de markt momenteel verlangt. Overstappen van Magento 1 naar Magento 2 is dus zinvol en voor wat de veiligheid van de website aangaat ook gewoon verstandig. Ook bij deze overstap staan onze Ridders voor je klaar.

Magento is voortdurend in ontwikkeling. Een Magento-webshop vergt onderhoud, er zijn regelmatig updates die moeten worden doorgevoerd. Voor dergelijke kleine taken heeft Ridders het Magento support team, waar je een onderhoudscontract mee af kunt sluiten; wij houden je webshop dan voortdurend up to date. Ridders biedt dus een heel compleet service-pakket voor iedere webshop-eigenaar die met Magento werkt of dat wil gaan doen. Naar Magento overstappen is eenvoudig met onze Ridders aan je zijde!

Naar Magento overstappen met Ridders

Wil je meer weten over Ridders en over onze diensten? Op onze website laten we je veel zien, maar als je aanschuift aan onze ronde tafel hoor je alles. Je vindt ons kantoor midden in Alkmaar (we kijken uit op de oude binnenstad), dus kom gerust eens langs, of nodig ons uit om bij jou langs te komen. Je kunt eenvoudig online je offerte aanvragen of gewoon even bellen, dan gaan we graag voor je aan de slag en kun je binnenkort naar Magento overstappen.

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team