Een geweldige website laten maken

Ridders zorgt voor een authentieke uitstraling en een heroïsche snelheid. En dat met respect voor jouw budget.

WordPress
Logomark Laravel maatwerk
PWA Headless / Strapi
Mobile First technology
Ongekend snel

Value for money

Een website laten maken doe je niet elke dag. Juist daarom is het fijn als een ervaren partij als Ridders op zo’n moment met je meedenkt. Afhankelijk van het doel kan een goede website zoveel méér zijn dan een digitaal uithangbord. Wellicht valt er tijd – en dus geld – te besparen door het berekenen van prijsopgaves te automatiseren. Of kan een online afsprakenformulier gekoppeld worden aan jouw interne software.

Vaak blijkt een toename van (de kwaliteit van de) klanten een aangenaam bijeffect. Door mensen direct een prijsopgaaf voor te schotelen, ontdoe je jezelf bijvoorbeeld van de koopjesjagers en verras je juist de mensen die een hogere prijs in gedachten hadden. En het gemak van “zelf een afspraak inplannen” blijkt in de praktijk dusdanig drempelverlagend, dat meer mensen gebruik maken van een dergelijke mogelijkheid.

Samen kansen creëren

Door samen met ons op zoek te gaan naar dit soort kansen heb je meer profijt van je nieuwe website. Direct bij oplevering, maar ook in de toekomst. Want jouw website groeit gewoon mee met jouw wensen en ambities.

Ridders heeft kennis van alle populaire platformen en kan daarom altijd de oplossing voordragen die het best bij jou en jouw onderneming past. In de praktijk is alles mogelijk, maar uiteindelijk moet het ook werkbaar blijven. Wij zijn pas trots op de technische hoogstandjes van onze programmeurs als jij deze ervaart in de vorm van gebruiksgemak.

Of het nu gaat om een WordPress- of Strapi-website, het gaat je opvallen dat onze korte lijnen en deskundigheid verrassend prettig werken. We houden van resultaten die meetbaar de verwachtingen overtreffen. Ook zo'n zin in een kennismaking? Onze koffie staat klaar!

Specialist in PWA Headless websites

Het grootste deel van de websites wordt bekeken vanaf mobiele telefoons. Bij de ranking van getoonde zoekresultaten hecht Google daarom grote waarde aan websites die mobile-first zijn ontworpen. Daarbij is ook de laadsnelheid van een website van cruciaal belang.

Voor de ondernemer die zich wil profileren als leider binnen zijn branche, heeft Ridders zich gespecialiseerd in zogenaamde PWA Headless websites. Sites die gebruik maken van deze techniek (zoals onze eigen site) tonen gedrag dat lijkt op apps: sneller bestaat gewoon niet! Dankzij het Strapi CMS kunnen dergelijke sites toch eenvoudig beheerd worden en dankzij Laravel kunnen wij alle gewenste automatiseringen toevoegen.

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team