Magento 2 specialist

Ridders is Magento-2-specialist. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor méér Magento, wij leveren niet alleen de standaard, wij leveren juist ook maatwerk. Het is voor ons een erezaak om al het mogelijke uit Magento 2 te halen. Heb je een vraag? Zoek je naar een bijzondere toepassing? De Ridders staan klaar om je te helpen. Praat verder met onze magento-2-specialisten en bekijk wat wij concreet voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen!

Magento 2

Bij Ridders spreken we meestal kortweg over Magento. „Wij bouwen Magento-webshops,” schrijven we dan, „wij zijn Magento-specialist.” Maar daar bedoelen we mee: Magento 2. Magento 2 is ons specialisme.

Magento 2 is de opvolger van het oude Magento, Magento 1, een software-systeem dat nog steeds veel wordt gebruikt, maar gaandeweg vervangen wordt door het nieuwe Magento 2. Zeker voor grotere webshops met veel categorieën, meerdere store-views of vertalingen en veel specifieke gebruiks-eisen, is Magento 2 de hedendaagse standaard.
Draait jouw webshop nog op Magento 1? Dan kunnen we je ondersteunen bij de upgrade naar Magento 2.

Ten opzichte van Magento 1 onderscheidt Magento 2 zich in de uitgebreide mogelijkheden voor responsive webdesign, de intelligente structuur en het verhoogde gebruiksgemak. Ook voor B2B-webshops is Magento 2 zeer geschikt. Magento 2 voldoet aan de moderne beveiliginsstandaarden, terwijl de support voor Magento 1 extra inspanningen vergt. Onze Magento-2-specialisten kunnen je hier uiteraard nog veel meer over vertellen.

De Magento-2-specialist levert maatwerk

Vele webshops draaien op de open source software van Magento. Ridders kan zich als Magento-2-specialist onderscheiden door het maatwerk wat wij leveren. Ook voor heel specifieke toepassingen is Ridders de geschikte partner, wij zorgen ervoor dat je webshop precies zo gaat werken als jij voor ogen hebt. Het past bij ons nobele streven om onze dienstverlening altijd persoonlijk te maken, we noemen ons immers Ridders – dat maken we graag waar.

Veel webshops zijn simpel begonnen, met wat hoofdcategorieën en daarin dan de producten. Maar een groeiend bedrijf, dat betekent ook een groeiende website, met meer categorieën, extra zoekfuncties, een uitdagendere structuur en misschien ook wel meerdere storeviews (bv. een Belgische shop naast je Nederlandse shop of een vertaalde shop voor de buitenlandse markt). Wat simpel begon is uiteindelijk een maatje te groot voor een kleinschalig platform met alleen maar standaard-toepassingen. De upgrade naar maatwerk is dan de logische stap. Dat is het moment om een Magento-2-specialist in de arm te nemen.

Magento 2 specialist Ridders

Ridders is de vertrouwde Magento-2-specialist. Wij werken laagdrempelig en houden de lijnen kort. Je loopt zo binnen in ons kantoor in Alkmaar, maar we komen net zo gemakkelijk bij jou langs om verder te praten.

Onze Ridders denken met je mee en luisteren naar wat jouw ideeën en plannen zijn. Jouw verbeelding is ons werk, wij maken wat jij bedenkt tot (online) werkelijkheid. Ridders besteedt dat werk niet uit aan derden, we doen het zelf, dus je hebt altijd direct contact met onze Magento-2-specialist van dienst. Ook voor andere dienstverlening, zoals SEO en webapplicaties, kun je bij Ridders terecht.

Benieuwd geworden? Laat je gegevens achter of vraag een offerte aan!

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team