Maatwerk

Ridders levert maatwerk. Wij zien uit naar een volgende queeste: een maatwerk-website waar we bijzondere functionaliteiten voor moeten ontwikkelen, zodat de site precies doet wat jij er van verwacht. Maatwerk is specialistisch werk en dat maakt het leuk en interessant. Onze maatwerkprojecten zijn dan ook typisch de projecten waarover we nog lang napraten en waar we graag nog eens naar kijken, ook al is het project dan afgerond. Heb jij een nieuwe uitdaging voor ons? Dat horen we dan graag!

Maatwerk

Maatwerk voor webshops

Ridders specialiseert zich in Magento-webshops: wij kunnen voor onze opdrachtgevers een complete Magento-webshop bouwen. Binnen Magento is volop maatwerk mogelijk, we kunnen de webshop precies zo bouwen als jij voor ogen hebt. Maar ook in combinatie met de webshop kun je aan maatwerk denken, bijvoorbeeld aan op maat gemaakte webapplicaties. Met maatwerk maak je de shop-ervaring van je klanten compleet.

Voor veel van onze opdrachtgevers verzorgen we de overstap naar Magento. Zij komen van een ander software-systeem of werken nog met Magento 1 en hebben daavoor in het verleden maatwerk-oplossingen laten ontwikkelen. Neem je die mee naar je nieuwe shop? Meestal is de oplossing binnen Magento 2 al wel aanwezig, maar we zullen er uiteraard scherp naar kijken. Wij schrikken niet terug van maatwerk.

Maatwerk in website-ontwikkeling

Maatwerk in webshops vindt in principe plaats met de software van Magento. We kunnen echter ook volstrekt eigen maatwerk leveren, voor unieke oplossingen voor websites en web-tools. In zulke gevallen benaderen opdrachtgevers ons met zeer specifieke vragen en is het vervolgens aan Ridders om er een antwoord op te vinden. Je kunt je wel voorstellen dat dit voor ons eervolle opdrachten zijn.

Maatwerk is oneindig veelzijdig. Je kunt denken aan maatwerk-oplossingen voor bestelsystemen, maatwerk-oplossingen voor het aan elkaar koppelen van verschillende websites, maatwerk voor bijzondere verzendopties, maatwerk voor jouw online onderneming… We kunnen alles maken wat onze opdrachtgever voor ogen heeft. Daarbij kiezen we natuurlijk voor een oplossing die kostenefficiënt is, want Ridders is gewend om met ondernemers mee te denken.

Maatwerk bij Ridders

Anders dan de Magento-webshops die we maken, is maatwerk een abstracte dienst: we weten domweg niet waarmee jij ons uit gaat dagen. Nog niet – we horen het natuurlijk graag van je. Heb je een probleem waar je tegenaan loopt en wat binnen de techniek die je nu gebruikt, niet bevredigend opgelost raakt? Laat Ridders er naar kijken, we maken er graag een maatwerk-oplossing voor. Loop eens binnen bij Ridders, we zitten midden in Alkmaar, of vraag online een offerte aan!

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team