E-commerce ontwikkeling

Ridders bouwt webshops en websites en daar hoort ook e-commerce bij. Samen met onze opdrachtgever bepalen we de beste strategie waar het gaat om online marketing en communicatie. We spreken daarom wel van e-commerce ontwikkeling, naast webshopontwikkeling en websiteontwikkeling. Het laat zien wat wij als webbureau voor onze opdrachtgevers kunnen betekenen. We zijn ambitieus en denken mee met jouw ambities, samen maken we online ondernemen tot een succes!

E-commerce campagne

De webshop die Ridders voor je heeft gebouwd staat als een kasteel – maar komen er ook al veel klanten? En heb je een beeld van wie die klanten zijn, gaat het vooral om terugkerende klanten of spreek je ook nieuwe aan? Op dit soort vragen zal Ridders antwoord proberen te geven, we brengen in kaart welk type klanten jouw online onderneming trekt en bij welke doelgroepen groei is te verwachten. Op basis daarvan formuleren we realistische doelstellingen. Daarmee krijgt de e-commerce campagne vorm.

Goede e-commerce is een kwestie van doorwerken. Er moet veel content worden gecreëerd, er moet goed in de gaten worden gehouden hoe de doelgroep reageert, als er advertentiecampagnes lopen moeten die zorgvuldig worden opgevolgd (want dat loopt anders gauw in de papieren). Zelf heb je het druk genoeg, dus het is goed om hiervoor te kunnen vertrouwen op het e-commerce team van Ridders. Wij leiden je e-commerce campagne in goede banen en zorgen voor meetbaar resultaat. Dat is onze erezaak!

SEO voor webshops

Van groot belang in e-commerce is online vindbaarheid. Je website moet goed gevonden kunnen worden door Google en daarvoor moet de site aan heel wat voorwaarden voldoen. Zoekmachimneoptimalisatie ofwel SEO is een belangrijk onderdeel van de e-commerce ontwikkeling door Ridders. De website moet niet alleen technisch op orde zijn, ook inhoudelijk moet er veel gebeuren. Goede webteksten zijn de basis van jouw vindbaarheid op internet. Van Ridders verwacht je het misschien niet direct, maar ook wij kunnen er niet omheen: the pen is mightier than the sword. Ridders zorgt dan ook voor scherpe webteksten die het verschil zullen maken voor jouw commerciële website.

E-commerce ontwikkeling Ridders

E-commerce ontwikkeling is één van onze drie Ridderlijke Diensten, naast website-ontwikkeling en webshop-ontwikkeling. Webbureau Ridders biedt complete dienstverleningen voor online ondernemingen die willen groeien, zonder daarbij het overzicht te verliezen. Wij werken laagdrempelig, de lijnen zijn kort, je weet altijd waar je aan toe bent, dat is waar Ridders pal voor staat. Nieuwsgierig? We laten graag onze ophaalbrug voor je neer, kom langs of nodig ons uit. Onze Ridders staan altijd voor je klaar.

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team