E-commerce

Ridders noemt zich e-commerce specialist, maar e-commerce is zo’n breed begrip – hoe kan iemand daar nu specialist in zijn? Wij leggen ons toe op commerciële websites en op webshops en beschouwen onze e-commerce-dienstverlening als ondersteunend. Bij Ridders kun je voor een compleet pakket e-commerce-diensten terecht. Onze werkwijze is open en laagdrempelig, we denken graag met je mee en maken samen met jou van je online onderneming een nog groter succes.

De elektronische markt

Toen de term e-commerce ontstond, was het nog redelijk eenvoudig om de elektronische markt te definiëren, omdat die klein was en naast de reguliere, alledaagse economie stond. De realiteit van nu is anders. E-commerce is alomtegenwoordig en handel valt eigenlijk niet meer los te zien van internet. Zelfs wie op een plein in Alkmaar of een andere oude stad kaas of bloemen verkoopt, heeft direct of indirect te maken met online marketing. Voor de meeste ondernemers is dat verband nog een stuk duidelijker. E-commerce is overal en is welhaast synoniem met eigentijds ondernemen.

Onze opdrachtgevers zijn veelal webshop-eigenaren voor wie een groot deel of zelfs nagenoeg al hun economische activiteit online plaatsvindt. Wij helpen onze klanten bij het opzetten van online marketing, met slimme internetcampagnes en met goede online vindbaarheid door scherpe webteksten. Opdrachtgevers die door Ridders hun webshop laten bouwen moeten voor zulke diensten gewoon bij ons terecht kunnen, vinden we. Zo zorgen we voor succes op de elektronische markt.

B2B-webshop en B2C-webshop

Webshops zijn voor Ridders de basis, al bieden we dus nog verschillende andere diensten aan naast het bouwen van webshops. Maar ook webshop is een breed begrip. Vaak wordt bij een webshop gedacht aan een reguliere webwinkel waar iedereen aankopen in kan doen, maar we ontwikkelen ook B2B-webshops. Technisch maakt dat geen groot verschil voor onze Magento-specialisten, maar voor de e-commerce maakt dit verschil wel uit. Wij denken met je mee en samen bepalen we de beste tone of voice voor de online campagne en voor de teksten die in de webshop komen te staan.

Online marketing & communicatie

Online marketing is een belangrijke manier om je onderneming te laten groeien. In de elektronische winkelstraat val je op door goede advertenties (SEA) en trek je klanten met slimme webteksten die goed vindbaar zijn in Google (SEO ofwel zoekmachineoptimalisatie).

Maar niet alleen je marketing is online, ook de andere communicatie met je klant komt op je website te staan. Denk aan de informatie over je producten, maar ook aan de klantvriendelijke indeling in product-categorieën. Al deze online communicatie draagt bij aan het succes van je online onderneming. Ridders neemt je in al deze gevallen werk uit handen.

Tekst is in e-commerce heel belangrijk. Een goede tekstschrijver is dan ook een belangrijke partner. Ridders heeft die tekstschrijver voor je in huis. Onze ervaring met e-commerce is onmisbaar voor jouw webshop. We adviseren je en dagen je uit om als ondernemer te groeien. Werken met Ridders, dat is ook samenwerken!

E-commerce bij Ridders

Gelukkig kun je e-commerce aan Ridders overlaten. Met open vizier gaan wij online voor je aan de slag. Loop binnen in ons kantoor in Alkmaar, of zorg dat wij bij jou langs komen, dan kunnen we overleggen over wat mogelijk is. Ridders gaat graag de samenwerking aan!

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team