Uw Magento 2 webshop als conversie-machine.

Magento Certified developers
Ongekende snelheid
Mobile first technology
Koppelingen aan kassasystemen als AFAS, Unishop, Exact en meer
Koppelingen PIM systemen
Koppelingen aan Bol.com, Google Shopping en andere vergelijkingssites

Wie een professionele webshop zoekt, komt al snel uit bij Magento. Deze software is wereldwijd het meest gebruikt en dat heeft een reden: veel functionaliteit is standaard aanwezig en daarnaast leveren derde partijen betaalbare modules en plugins. Verder is maatwerk mogelijk. Als full service Magento-specialist kan Ridders je meest complexe wensen omzetten in perfect converterende webshops.
Laat ons jouw Magento webshop bouwen...

Snel en Veilig. Altijd.

Een webwinkel dient niet alleen functioneel, maar ook snel en veilig te zijn. Ridders zorgt er voor dat aan deze eisen wordt voldaan, altijd. Daarvoor kun je rekenen op ons Magento Support Team. Onze gecertificeerde architecten ontwikkelden een integraal platform waardoor het uitvoeren van updates en upgrades aan de Magento-software relatief eenvoudig is. Ook belangrijke veiligheidspatches worden direct na uitkomst uitgerold.
Deze unieke aanpak zorgt er voor dat up-to-date versiebeheer van je Magento webshop steeds betaalbaar blijft en je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Meten is weten.

De continuïteit van je Magento webwinkel waarborgen wij niet alleen door systeemoptimalisatie. Prestaties worden doorlopend gemeten en dat geldt niet alleen voor het technische deel. Ridders weet raad met e-commerce! Door op slimme wijze het gedrag van je bezoekers te volgen en je webshop daarop aan te passen, weten onze marketeers en UX-designers van een twijfelende bezoeker een kopende bezoeker te maken. Daarnaast heeft Ridders alle kennis en knowhow in huis om méér bezoekers de weg naar je webshop te wijzen.

Meer dan alleen bouwen

Wij zijn er trots op dat wij de snelste Magento-webshops van Nederland realiseren. Maar ook na oplevering helpen onze slagvaardige specialisten u graag verder met de groei van uw winkel. Wij vieren elke overwinning van onze klanten tijdens hun zegetocht. Duurzaam, want daar houden wij van.

Ons arsenaal bestaat onder andere uit:

  • Hotjar
  • Analytics
  • Google Ads
  • SEO-optimalisatie
  • A/B Testen
  • Nieuwsbrieven
  • Reviews
  • Linkbuilding
  • Content creatie

Ridders is daarnaast specialist Magento 2 migratie.

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team