UniShop van Rohecom

Motorzaken, caravanbedrijven, watersport… Deze ondernemers hebben als overeenkomst dat ze beschikken over een werkplaats, een magazijn, een winkel en dat ze nieuwe én gebruikte voertuigen verkopen. De kracht van Rohecom is de bundeling van alle elementen in één softwarepakket.

Wilt u zorgeloos koppelen aan Magento? Ridders is de officiële implementatiepartner van Unishop.

Elke branche heeft haar eigen specifieke kenmerken, wensen, leveranciers en manier van werken. UniShop is een modulair opgebouwd softwarepakket. Hiermee kan Rohecom op basis van uw wensen tot een exacte samenstelling komen die past bij uw bedrijf.

Denk aan werkplaats automatisering met een visuele planning en performance analyse, moeiteloos relatiebeheer, uitgebreide artikelinformatie, direct overzicht van de verhuurvloot en de beschikbaarheid, een feilloze (voorraad)administratie en touchscreen kassasystemen met mogelijkheden tot meer.

Webshop als extra POS zonder gedoe

Een van die mogelijkheden tot méér is de mogelijkheid om UniShop naadloos te verbinden met Magento, de beste webwinkelsoftware voor het MKB. Vullen en beheren van de webshop is kinderspel omdat het door u geselecteerde assortiment automatisch geplaatst en verrijkt wordt met foto’s, teksten, video’s, kenmerken en handleidingen. Unishop verwerkt tevens alle verkoop in de webwinkel: de voorraad is zo altijd op peil en prijzen, acties en spaarsystemen zijn overal gelijk.

Ridders is de officiële implementatiepartner van Rohecom en koppelt Unishop aan een oogstrelende webshop die ongeëvenaard is in snelheid en gebruiksvriendelijkheid. De door Ridders opgeleverde Magento webwinkels zijn uiteraard technisch geoptimaliseerd om goed gevonden te worden in Google en andere zoekmachines.

Ridders kan desgewenst uw webwinkel op regelmatige basis voorzien van content die extra is geoptimaliseerd voor de producten die u online in het zonnetje wil zetten. Dit zorgt voor maximale vindbaarheid en dus extra online omzet.

Meer informatie?

Neem gerust contact op met Rohecom voor meer informatie over UniShop. Heeft u al UniShop? Sluit u dan aan bij de vele tevreden klanten en neem contact op met Ridders voor een geweldige webwinkel zonder gedoe.

Op dit moment zijn de volgende webwinkels mooie voorbeelden van onze samenwerking. Bel hen gerust voor hun ervaringen met ons.

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team