Tekstschrijver

Bij Ridders werken we met een eigen tekstschrijver. Dat werkt het handigst: de tekstschrijver heeft direct contact met de technische specialisten, zodat de implementatie van zijn webteksten perfect op de technische eigenschappen van de webshop kan worden afgestemd. De eigen tekstschrijver heeft zo ook invloed op de site-structuur en op de opmaak, wat positief bijdraagt aan jouw zoekmachine-optimalisatie. Prettig werken, dat vinden we belangrijk!

Wil je je webshop compleet maken met professionele webteksten, praat dan vooral even verder met de tekstschrijver van Ridders. Samen maken we een plan van aanpak en zorgen we ervoor dat onze tekstschrijver voor jou aan de slag gaat.

Jouw webshop & onze tekstschrijver

Je webshop staat als een kasteel, daar hebben de Magento-webshopbouwers van Ridders wel voor gezorgd. Je producten staan online en je trouwe klanten leggen ze al in hun winkelmandje, dat gaat goed. Maar spreek je ook nieuwe klanten aan? Hoe goed wordt je site eigenlijk gevonden door je doelgroep? Onze tekstschrijver kan dit voor je in beeld brengen. Online vindbaarheid is voor een webshop van groot belang en die online vindbaarheid realiseer je onder meer met webteksten.

De tekstschrijver gaat graag voor je aan het werk. Tegelijk willen we wel dat jouw webshop ook echt jouw webshop blijft. De schrijfstijl moet passen bij de stijl van je winkel. Niet alleen de structuur van de site, ook de tone of voice moet worden afgestemd op je doelgroep. Zo bereik je goede conversie en kan je bedrijf verder groeien. Onze tekstschrijver overlegt met je over de stijl en en toon en doet waar nodig ook eigen suggesties.

E-commerce in brede zin is de dienstverlening die Ridders opdrachtgevers te bieden heeft, dat mag je van ons verwachten. Veel van onze opdrachtgevers zijn overstappers, die al een webshop hadden, maar nu overstappen op Magento. Wij kijken natuurlijk goed naar je bestaande teksten en e-commerce-strategie en gaan binnen die kaders de samenwerking aan. Onze tekstschrijver stemt z'n teksten af op jouw bedrijf.

Tekstschrijver intern & extern

Ridders werkt met een interne tekstschrijver. Daarnaast kunnen we uiteraard ook externe professionals inhuren, freelancers uit ons netwerk. Dat kan handig zijn bij bepaalde specialisaties (bijvoorbeeld juridische teksten, of zeer technisch werk) en voor teksten in vreemde talen. Zelf bieden we eigen webteksten in Nederlands, Duits en Engels, maar we gaan graag verder de grens voor je over. Zowel voor interne als externe teksten en voor overige e-commerce-dienstverlening kun je bouwen op de ervaring en het netwerk van Ridders.

Teksten laten schrijven door Ridders

Laat je webteksten schrijven door Ridders! Het is prettig om alles onder één dak te hebben: de technische kanten van je Magento-webshop, de ondersteuning in e-commerce en het noodzakelijke tekstwerk. Kom kennis maken in ons kantoor midden in Alkmaar, of laat ons wat weten, dan komen we naar jouw bedrijf toe en praten we daar verder over online ondernemen.

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team