E-commerce ondersteuning

Ridders bouwt webshops, Magento webshops. Dat zijn over het algemeen grote webshops die door de doelgroepen wel gevonden worden, maar zeker nog kunnen groeien. Als webshopbouwer bieden we aan onze klanten e-commerce ondersteuning. We denken mee en geven advies, we zetten campagnes op en zorgen voor goede SEO. Samen kunnen we er op die manier zorg voor dragen dat je webshop niet alleen technisch goed functioneert, maar ook commercieel succesvol is en blijft.

E-commerce support team

Ridders werkt met een vast team van e-commerce-specialisten. De lijnen zijn kort bij Ridders, als opdrachtgever heb je direct contact met onze tekstschrijvers en kun je snel terecht met vragen over e-commerce en met eigen ideeën voor campagnes. Op die manier kun je spijkers met koppen slaan en werk maken van de marketing van je webshop.

Overleg is belangrijk. Wil je vasthouden aan een eigen schrijfstijl, past bij jouw onderneming een bepaalde tone of voice? Dan is het aan ons om die stijl over te brengen op onze webteksten. Ook in de reclame-campagnes die we samen met je opzetten, in de nieuwsbrieven of blogs die we gaan schrijven en in de uitingen op sociale media houden we die stijl in ere. Zo blijft jouw bedrijf herkenbaar voor trouwe klanten van je webshop.

Het e-commerce support team werkt in de eerste plaats met je samen, samen zetten we campagnes op en ontwikkelen we e-commerce strategieën. Maar onze rol kan ook adviseren en zelfs uitdagend aan. We wijzen je op onbenutte kansen en doen suggesties om andere doelgroepen te bereiken. De mooiste webshop is een groeiende webshop, dat is het online succes waar wij het voor doen.

E-commerce SLA

Onze opdrachtgevers nemen onze e-commerce-diensten veelal als SLA af, service level agreement. Voor een scherp maandbedrag leveren we je dan de diensten die noodzakelijk zijn en zorgen we voor het dagelijks onderhoud. Een e-commerce-SLA kan goed worden gecombineerd met een technische service-overeenkomsten, waar in is vastgelegd wat het Ridders Magento Support Team voor je doet. Op die manier combineer je in een duidelijk contract alle diensten van Ridders en weet je precies waar je aan toe bent.

Als onderdelen van een e-commerce SLA kun je concreet denken aan diensten als het schrijven van blogs, het toevoegen van webteksten die de vindbaarheid vergroten, het managen van bestaande en nieuwe e-commerce campagnes en het meten van de resultaten. Over de precieze mogelijkheden praten we natuurlijk graag met je verder. Heb je zelf ideeën of wensen? We horen die graag, Ridders werkt flexibel en kan daardoor steeds maatwerk leveren, ook als het gaat om e-commerce.

Ridders in e-commerce

Voor Ridders is e-commerce een service die ondersteunend is voor de Magento-webshops die we bouwen. Onze opdrachtgevers in e-commerce hebben dus meestal ook een webshop bij ons of zijn bezig met de overstap op Magento. We kunnen dus een heel complete dienstverlening bieden. Vragen, ideeën, verzoeken? Loop eens binnen in ons kantoor in Alkmaar of laat ons iets weten, dan komen we naar jou toe om verder te praten.

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team