Herman Lieven

Wie van duiken houdt, kent Herman Lieven in Den Bosch. Ongeacht of je een ervaren of een beginnende duiker bent, bij Herman Lieven vind je alles wat je nodig hebt om veilig en comfortabel te duiken. Hun ruime assortiment vind je zowel in onze duikwinkel van 1.000m² als in hun webshop Duikwereld.nl.
Wij maakten met Duikwereld de sprong in het diepe naar de eindeloze mogelijkheden van het moderne en veilige Magento 2. We hebben een razendsnelle webshop opgeleverd die voor zowel de doelgroep als de ondernemer ideaal functioneert, mede door razendslimme koppelingen met Unishop en Bol.

Van Magento 1 naar Magento 2
3 winkels in één Magento-installatie
Ongekende snelheid
Koppelingen met kassa- en ERP-systeem Unishop
Koppelingen met Bol.com

Meerdere winkels in één installatie

Naast de verkoop van duikgerelateerde artikelen, levert Herman Lieven tevens zeilkleding en is er een specialisatie ontstaan in het populaire SUP-boarden. Omdat deze twee takken van sport geen directe link hebben met de duikwereld is er voor gekozen om aan één Magento-omgeving meerdere winkelzichten (storeviews) te koppelen. Zo zijn drie unieke winkels ontstaan die allen gekoppeld zijn aan één en hetzelfde systeem.

Omnichannel slim gekoppeld

De fysieke winkel van Herman Lieven maakt gebruik van het intelligente kassasysteem Unishop, welke tevens als PIM fungeert voor de Magento webshop. Naast de drie webshops, wordt een deel van het assortiment via Magento tevens aangeboden aan Bol.com en Google Shopping. Omgekeerd komen alle orders uit de verschillende verkoopkanalen via Magento weer terecht in de kassa, waardoor de werkwijze achter de balie amper afwijkt met die van een fysiek aanwezige klant.

Dankzij Ridders' omnichannel-oplossing zijn liefst 5 digitale verkoopkanalen toegevoegd aan de stenen winkel, terwijl de klant optimaal blijft profiteren van de service en kennis van Herman Lieven.

Bekijk de webshops

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw webshop?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team