SSI Duikschool Herman Lieven

Leren duiken, of zelf duikinstructeur worden? Zowel de theorie als de praktijk leer je bij Herman Lieven.

Wordpress maatwerk
Integratie Magento-webshop
Uitgebreid ledenbeheer duikteams
Ongekend snel

De uitdaging

De vorige website van Duikschool Herman Lieven was na vele jaren trouwe dienst aan vervanging toe. Daarbij was de integratie met SSI - het internationale instituut dat duikbrevetten beheert en controleert - een belangrijke nieuwe wens. Ook was de oude site niet optimaal geschikt voor mobiel gebruik.

Onze oplossing

Ridders ontwikkelde een eigen thema voor Wordpress, waarin alle wensen van Herman Lieven konden worden verwerkt. Alle opleidingen werden opnieuw gerangschikt en overzichtelijk verdeeld. Van het halen van je eerste brevet (Scubadive, Freedive, EHBO), tot diverse vervolgopleidingen, technische informatie en specialiteiten als omgaan met haaien, schildpadden en koraal.

Wie leert duiken, is direct verslaafd en niets is dan mooier dan het delen van je ervaringen met je teamleden. Iets waar Herman Lieven veel aandacht aan besteedt en waar de website ruimte aan moet bieden. Daarbij is er op de site plek voor technische informatie, waarbij tips direct geïllustreerd worden met artikelen uit de gekoppelde Magento-webshop van Duikwereld.

Ons handelsmerk: Ongekend snel

Zoals altijd zet Ridders pas een handtekening onder een opgeleverd project als er een uitmuntende score in Lighthouse wordt bereikt. Immers: als twee websites vergelijkbare content hebben, zal Google de snelst ladende website als eerste tonen. Een fijne gedachte voor onze opdrachtgevers dat een Ridders-project gegarandeerd beter scoort dan die van hun concurrent.

Bezoek de website

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team