Website-ontwikkeling

Ridders is webshopbouwer, maar elke webshop is natuurlijk ook een website. We hebben de specialisten in huis die je website zo kunnen vormgeven en uitbreiden, dat je doelgroep op jouw domein een „totaalervaring” beleeft: een luxe website die er schitterend uitziet, gecombineerd met een technisch loepzuivere webshop en e-commerce die het verschil maakt. Ridders levert geen half werk. Wij zijn de koningsklasse, ook in website-ontwikkeling!

Website-ontwikkeling: onze diensten

Ridders is een full service webbureau in Alkmaar, dat zich specialiseert in de ontwikkeling van Magento-webshops. Voor onze opdrachtgevers leveren we een zo compleet mogelijke dienstverlening en daar hoort uitgekiende website-ontwikkeling vanzelfsprekend bij. Wij zorgen ervoor dat je webshop voldoet aan jouw verwachtingen en die van je doelgroep.

Onze diensten in overzicht:

  • Website bouwen: we bouwen websites op maat, met alle faciliteiten die je van een website verwacht.
  • Webdesign: we zorgen ervoor dat je website de juiste looks heeft.
  • Webapplicaties: we ontwikkelen en integreren webapplicaties & handige tools.
  • Laravel-maatwerk: Ridders weet raad met Laravel!

Voor Ridders ligt deze dienstverlening in het verlengde van ons specialisme: het bouwen van Magento-webshops. De applicaties die wij maken zorgen er in de praktijk voor dat onze webshops nog beter functioneren of nog beter toegankelijk zijn voor bepaalde doelgroepen. Ook kunnen de applicaties en tools die we ontwikkelen deel zijn van het product dat onze opdrachtgever levert. Heb je zelf plannen, ambities en ideeën die mogelijk passen bij de werkzaamheden van Ridders? Neem dan zeker contact met ons op!

Website-ontwikkeling aan de Ronde Tafel

Bij Ridders hebben we een ronde tafel, een echte. Die tafel staat symbool voor onze manier van werken: open, met een luisterend oor, doelgericht. We gaan met onze opdrachtgevers aan de ronde tafel zitten en bespreken zijn ideeën. We doen daarbij zeker ook zelf suggesties: hoe kun je je doelgroep nog beter bereiken? Waar kan maatwerk je website merkbaar verbeteren? Je hebt als online ondernemer ongetwijfeld een idee van je ideale website. Wij willen voor jou die website ontwikkelen.

De ronde tafel van Ridders is er voor iedereen. Kom eens langs in ons kantoor in Alkmaar en vertel ons meer over je ideeën! Hoe ziet je huidige website er uit? Of heb je nog helemaal geen webshop? Wij kijken mee en denken mee. Zo begint onze samenwerking,. Zo begint de ontwikkeling van jouw website.

Website-ontwikkeling Ridders

Ridders levert maatwerk en dienstverlening op hoog niveau. We wekken graag je nieuwsgierigheid! Onze website geeft een eerste indruk van wat we voor je kunnen betekenen, maar liever nog maken we persoonlijk kennis. De koffie staat klaar, we horen graag wat je te vertellen hebt.

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team