Magento kant en klaar

Magento is ontzettend uitgebreid en dat maakt Magento ideaal voor grotere webshops, die horen bij grote online ondernemingen. Maar ook voor kleinere webshops, van ondernemers die willen gaan groeien, kan Magento interessant zijn. Ridders biedt de mogelijkheid van een „instapmodel”, een eenvoudige Magento-webshop die in principe kant-en-klaar is. Zo maken we Magento goedkoop. Met deze basis kun je later doorgroeien en breidt Ridders je webshop verder uit.

Interesse in een goedkope Magento-webshop? Neem contact op, dan doet Ridders je een goed voorstel!

Magento: instappen om te groeien

Ook voor ondernemers die nog niet heel veel omzetten, kan de overstap naar Magento interessant zijn. Een Magento-webshop is snel, veilig en voldoet aan de modernste eisen. Maar ja – Magento is wél een investering, dat houdt veel ondernemers tegen. Ze kiezen er dan bijvoorbeeld voor om eerst met andere software te werken en pas naar Magento over te stappen als de omzet genoeg gestegen is. Maar je maakt in dat geval wel extra kosten, omdat je twee keer een webshop moet laten bouwen. Het is interessanter om toch meteen „in te stappen” op Magento. Dat kan bij Ridders.

Ridders houdt van groei. We zijn zelf ambitieus en onze klanten zijn dat ook. We zien de potentie, ook van kleinere webshops met een beperktere doelgroep. We willen je ook graag helpen om die potentie te verwezenlijken. Ons professionele e-commerceteam draagt bij aan de verdere groei van je onderneming. Je begint met een kleine Magento-webshop, het kant-en-klare instapmodel, maar gaandeweg breid je uit. Ridders groeit met je mee. Altijd blijft je webshop up-to-date.

Een razendsnelle Magento-2-webshop. Goedkoop.

Bij Ridders kijken we natuurlijk scherp naar de markt en naar de vraag. We zien dat steeds meer online ondernemers over willen stappen op Magento 2, maar dat dan wel voor een scherpe prijs voor elkaar willen krijgen. In plaats van „nee” verkopen we daarom onze instapwebshop, „Magento kant-en-klaar” zoals we zeggen. Bescheiden, niet duur, maar wel hartstikke degelijk. Je kunt rekenen op de snelheid waar Ridders bekend om staat. Een functionele webshop, voor jou en voor je klanten: ideaal.

De vele, vele extra’s die Magento biedt – ach, die komen nog wel. Als je verder groeit. Voor Ridders is de goede start de eerste zorg. Zo houden we Magento goedkoop voor jou, en voor de andere online ondernemers die bij ons aan hun succes begonnen zijn. Ondernemen is niet „kant-en-klaar”, het is innoveren en anticiperen, maar de basis, die hebben wij al voor je op voorraad. Kom langs in ons kantoor in Alkmaar en bekijk wat we kunnen maken.

Magento kant-en-klaar: hoe werkt dat?

Ridders maakt graag kennis met jou en jouw bedrijf. Wat verkoop je? Wat is je doelgroep? Wat gaat goed en wat moet beter? We denken oplossingsgericht. De oplossing is vrijwel nooit: heel veel kosten maken. Wij schrijven niet met de vork, ook bij maatwerk niet. Maar als de kosten echt laag moeten blijven, dan is Magento kant-en-klaar de beste oplossing. We laten je wat voorbeelden van Magento-webshops zien. Wat bevalt je? Welke basis kunnen we voor jouw webshop gebruiken?

De extra’s, die komen wel. Ridders gaat eerst de basis leggen. We zetten je producten in onze instap-webshop en koppelen je betaalsysteem, zodat alles goed functioneert. Bij Magento kant-en-klaar werken we met vaste koppelingen, vaste designs, vaste indelingen in categorieën: dat houdt het simpel en goedkoop. Je betaalt geen cent te veel.

Natuurlijk bieden we je ook graag de mogelijkheid van webteksten en zoekmachine-optimalisatie, maar het is geen verplicht nummer. Onze stijl is nou juist dat we met je meedenken. Daar wordt je onderneming op termijn juist groter van, dat is de groei die wij voor ogen hebben. Een samenwerking voor de lange termijn, dat vinden we ridderlijk!

Goedkoop naar Magento met Ridders

Een goedkope Magento-webshop, het kán. Het kan bij Ridders omdat wij het meeste werk al gedaan hebben. Stap in, stap over, stap vooruit – de toekomst van jouw bedrijf is onze erezaak. Bel ons op, dan hoor je meteen meer. Of kom eens langs in ons kantoor in Alkmaar, je kunt altijd aanschuiven aan onze „ronde tafel”. Of nodig ons uit. Wij zijn trots op wat we doen, dus we vertellen je er graag meer over.

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team