Laravel maatwerk

Voor onze maatwerk-webapplicaties maken we veel gebruik van het framework Laravel. Laravel stelt ons in staat om complexe problemen efficiënt op te lossen, met code die modern en „schoon” is. Laravel zorgt voor een verfijnde structuur en draagt er zo aan bij dat hetgeen wij voor je ontwikkelen, lekker snel en praktisch werkt. Dat Ridders in aanvulling op de Magento webshops die we bouwen ook uitgebreid maatwerk biedt, is voor onze opdrachtgevers zeker een troef. Ridders kan je webshop zo vormgeven dat hij precies aan jouw verwachtingen en die van je doelgroep voldoet.

Laravel Framework: gewilde techniek

Als het gaat om webapplicatie-ontwikkeling, dan is Laravel een grote naam; ontwikkelaars kiezen in de praktijk vaker voor het Laravel-framework dan voor iets anders. Laravel biedt domweg de mogelijkheden die wij in een framework zoeken, en daarin staat Ridders bepaald niet alleen. Het framework is geschreven in PHP; verder is Laravel open source, dat waarderen we bij Ridders, we werken immers ook met Magento Open Source.

Laravel bestaat sinds 2011, maar wordt continu verbeterd en uitgebreid. Als Laravel-specialist moet je dus altijd up to date blijven. Ridders volgt de laatste ontwikkelingen in dit vakgebied op de voet en is altijd op zoek naar concrete toepassingen van wat mogelijk is, zodat onze opdrachtgevers hun concurrenten een stap voor blijven. Wat in Laravel kan, dat kunnen wij ook!

Laravel-maatwerk & webshops

Ridders bouwt Magento-webshops, dat is onze specialiteit. In Magento is heel veel mogelijk, dus vaak komt er geen extra maatwerk aan te pas, we kunnen de wensen van onze opdrachtgevers waarmaken binnen Magento zelf. Maar als er maatwerk nodig is, dan kun je op ons enthousiasme rekenen, want bijzonder maatwerk maakt ons werk leuk. Als we met Laravel webapplicaties ontwikkelen voor onze opdrachtgevers, gaat het meestal om maatwerk in combinatie met de bestaande Magento-webshop, om een koppeling of een extra functionaliteit.

Ridders werk veel met opdrachtgevers die al wel een webshop hebben, maar om wat voor reden dan ook op Magento 2 willen overstappen. Ze werken al met bepaalde software en webapplicaties, die na de overstap op Magento 2 niet allemaal meer nodig zullen zijn, maar soms wel. Het komt ook voor dat de opdrachtgever graag met vertrouwde programma’s wil blijven werken in combinatie met zijn nieuwe webshop. In al die gevallen kan Ridders met slim Laravel-maatwerk voor een optimale koppeling zorgen.

Laravel maatwerk door Ridders

Heb jij specifieke vragen of ambities? Laat Ridders er eens naar kijken, wellicht zien wij een maatwerk-oplossing die ondernemen makkelijker en leuker voor je maakt. Ridders werkt laagdrempelig, bij ons kantoor in Alkmaar staat de deur gewoon open en aan onze ronde tafel maken we graag een stoel vrij. Loop eens binnen of bel ons, dan praten we verder over het Laravel-maatwerk voor jouw online onderneming.

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team