Content is king

Content is king! Het is de bekende leuze uit de wereld van de zoekmachineoptimalisatie. Een website wordt online beter vindbaar door inhoudelijke webteksten, waar relevante informatie in staat. Die content moet kwalitatief zijn, maar het mag ook best een beetje meer zijn: veel tekst, veel verwijzingen, veel uitleg voor je klanten. Ridders levert die content. Zo dragen we bij aan het commerciële succes van jouw online onderneming.

Contentcreatie door Ridders

Contentcreatie kun je uitbesteden aan Ridders. Wij zorgen ervoor dat jouw Magento-webshop gevuld raakt met inhoudelijke teksten, die de bezoeker prikkelen tot aankopen en die goed worden gevonden door Google. Daarnaast zorgen we voor aantrekkelijke afbeeldingen, een overzichtelijke lay-out en andere vormen van content die passen bij jouw onderneming. We kunnen ook je sociale media beheren of je adviseren bij hoe je dat zelf aanpakt. Samen maken we een content plan en brengen we in kaart welke diensten we je zullen leveren.

Content creatie is als onderdeel van onze e-commerce-ontwikkeling af te nemen als SLA: service level agreement. Je neemt dan een vooraf bepaald aantal uren per maand af, waarvan we in overleg hebben bepaald wat er gaat gebeuren. Het is een handige en overzichtelijke manier om werk te maken van content en van jouw groei online. Uiteraard meten we de resultaten en houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Ridders hecht aan een open manier van werken, laagdrempelig en duidelijk. Zo verdienen we jouw vertrouwen.

E-commerce & content voor webshops

Ridders biedt contentcreatie en e-commerce in brede zin, maar de kerntaak van onze onderneming is het bouwen van webshops. Daarvoor werken we met een team van Magento-specialisten, want onze webshops draaien op de open source software van Magento. Voor het succes van de webshops van onze opdrachtgevers is content van onderscheidend belang, een technisch knappe webshop zonder zoekmachineoptimalisatie en aandacht voor conversie is incompleet. Bij Ridders geen half werk!

Ridders & de King

Onze naam is Ridders, dus dan is een knipoog naar „koning” content gauw gemaakt. Maar wij dienen niet de content, de content dient ons – en jou. Goede content zorgt voor conversie en online vindbaarheid, je webshop kan niet zonder. Wil je meer weten over onze manier van werken en over onze diensten? Wil je eens kennismaken? Kom langs in Alkmaar, bel ons of laat een bericht achter. Wij staan paraat!

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team