Home of motor culture

Lowlands Biker Store zorgt er voor dat bikers zich volledig thuis voelen in Zwolle. Als dealer van mooie motormerken, een enorme kledingshop én een barbier lukt dat zeer goed. Ridders zorgde voor de digitale invulling.

Magento 2 webshop
Koppelingen met kassa- en ERP-systeem Unishop
Ongekend snel
Koppeling Bikenet
Stoere huisstijl

De uitdaging

Lowlands Biker Store in Zwolle is officieel dealer van Indian Motorcycle, Royal Enfield, Moto Guzzi en Moto Morini. Daarnaast vind je er de grootste Urban & Retro motorkledingshop van de Benelux. De winkel ademt overal een fijne, stoere sfeer en biedt zelfs onderdak aan een barbier en een tattooshop. Op alle fronten maakt Lowlands de slogan “Home of motor culture” waar. Behalve dan op internet: de website en webwinkel stonden waren onderhoudsgevoelig en sloten qua vormgeving niet aan op de huisstijl. Dat kon slimmer!

De oplossing

Lowlands Biker Store maakt gebruik van het intelligente kassasysteem Unishop, welke het reeds bekende assortiment doorstuurt naar de Magento webshop, inclusief prijzen, teksten, foto’s en voorraadstatus. Omgekeerd komen orders uit Magento weer terug in de kassa, waardoor de werkwijze achter de balie amper afwijkt met die van een fysiek aanwezige klant.

Ook de actuele voorraad van nieuwe en gebruikte motoren wordt dagelijks de nieuwe webshop ingeschoten. In plaats van een knop “Plaats in winkelmand”, kunnen geïnteresseerden een vraag stellen of een proefrit boeken.

Tot slot is er uitgebreid aandacht besteed aan de vormgeving: onze vormgevers hebben een set elementen ontwikkeld waarmee Lowlands zélf in staat is op eenvoudige wijze informatieve en/of interactieve pagina’s op te bouwen die dezelfde sfeer uitademen als de prachtige zaak in Zwolle.

Bezoek de webshop

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team