Uw motor, onze drive

Gebben Motoren is de grootste en meest toonaangevende Yamaha dealer van Nederland, met een breed aanbod aan Yamaha motoren in alle prijsklassen, zowel nieuwe als motor occasions. Ridders bouwde de webshop.

Magento 2 webshop
Koppelingen met kassa- en ERP-systeem Unishop
Ongekend snel

De uitdaging

Al sinds 1936 is de naam Gebben onlosmakelijk verbonden met de motorwereld. Het leveren van kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht vinden wij vanzelfsprekend en dat wordt gewaardeerd. Ook is het bedrijf zeer actief in de motorcross, waar het als een van de weinige private teams prijzen weet te winnen. Vanzelfsprekend beschikt Gebben over een mooie website, maar de webwinkel was gebouwd in WooCommerce. Wegens het gebrek aan automatisering, vergde dit (te) veel handwerk. Dat kon anders!

De oplossing

De fysieke winkel van Gebben Motoren maakt gebruik van het intelligente kassasysteem Unishop, welke nu tevens als PIM fungeert voor de Magento webshop. Omgekeerd komen alle orders uit Magento weer terecht in de kassa, waardoor de werkwijze achter de balie amper afwijkt met die van een fysiek aanwezige klant.

Ridders zorgde in enkele maanden voor het complete traject, van ontwerp tot livegang. Hiermee is Gebben volledig voorbereid op de toekomst!

Bezoek de webshop

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team