Laat zien wie je bent

Harley-Davidson is een uniek en wereldwijd lifestyle-merk dat geworteld is in de motorcultuur. Harley-Davidson staat voor avontuur, vrijheid en rebellie. Ridders hielp topdealer Big-Rivers in Heteren aan een bijpassende, stoere webshop.

Magento 2 webshop
Koppelingen met kassa- en ERP-systeem Unishop
Ongekend snel
SEO teksten en redactie

De uitdaging

Big-Rivers Harley-Davidson is niet alleen een authorized Harley-Davidson dealer voor motorfietsen en e-bikes, maar ook bieden zij in Heteren een groots assortiment Harley-Davidson (motor)kleding, schoenen, helmen, accessoires en merchandise. Alleen draaide de webshop nog op Magento 1. Hoog tijd om over te stappen!

De oplossing

Big-Rivers Harley-Davidson maakt gebruik van het intelligente kassasysteem Unishop, welke tevens als PIM fungeert voor de Magento webshop. Omgekeerd komen alle orders uit Magento weer terecht in de kassa, waardoor de werkwijze achter de balie amper afwijkt met die van een fysiek aanwezige klant.

Ridders zorgde in enkele maanden voor het complete traject, van ontwerp tot livegang. En dankzij de ondersteuning van onze tekstschrijvers is Big-Rivers volledig voorbereid op de toekomst!

Bezoek de webshop

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team