Webapplicaties

Ridders ontwikkelt webapplicaties op maat voor onze opdrachtgevers. Het gaat dan meestal om webshopeigenaren die op zoek zijn naar een intelligente koppeling van hun verschillende software-systemen. Ook kunnen webapplicaties de winkelervaring van de klant verbeteren. We ontwikkelen ook eigen contentmanagementsystemen voor onze opdrachtgevers. We leveren al het mogelijke maatwerk, dus we kunnen voor heel specifieke vraagstukken de ideale webapplicatie ontwikkelen.

Webapplicatie koppelen & integreren

Webapplicaties worden vaak ontwikkeld om opdrachtgevers makkelijker te laten werken met hun webshop, die moet worden gekoppeld aan eigen software. Het streven is gebruiksgemak en het gelijktrekken van de verschillende beheersystemen waarmee je als ondernemer werkt. Ridders neemt je graag werk uit handen; goede webapplicaties kunnen je veel administratieve rompslomp schelen en zorgen ervoor dat je lekker kunt ondernemen. We koppelen en integreren je software en zorgen ervoor dat je het overzicht behoudt.

Ridders is Magento-specialist. Magento is zelf natuurlijk ook een webapplicatie, maar los van Magento bieden we dus nog meer specifiek maatwerk. Functionaliteiten die niet bij Magento horen, maar wel interessant zijn voor jouw online onderneming, kunnen we toevoegen en integreren. Ons einddoel is altijd: het vervolmaken van de webshop die jij voor ogen hebt – óók als dat wat extra moeite kost. Door maatwerk in webapplicaties kunnen we deze belofte waarmaken.

Vind je het verhaal abstract? Heb je geen concreet idee van wat webapplicaties voor jou kunnen betekenen? Laat ons anders naar je webshop kijken en vertel over je manier van werken. Goede kans dat je inderdaad uit de voeten kunt zónder extra maatwerk in webapplicaties, Magento heeft van zichzelf immers veel functionaliteiten. Maar als maatwerk het voor jou makkelijker maakt om online te ondernemen, dan zullen we je daar zeker op wijzen. Misschien maken we ook jouw webshop wel compleet...

Webapplicaties & Magento overstappen

Ridders is overstap-specialist. Opdrachtgevers benaderen ons omdat ze tegen de grenzen van hun bestaande shop aanlopen en om die reden willen overstappen naar Magento. Daarnaast zijn er ook partijen die op een verouderde Magento 1 webshop draaien en willen overstappen naar Magento 2. Typisch voor deze opdrachtgevers is dat ze al een webshop hébben, dat ze aan een bepaalde manier van werken gewend zijn geraakt en dat ze daarvoor ook gebruik maken van andere software of andere webapplicaties. Niet al deze software is nog noodzakelijk na je overstap naar Magento 2, omdat Magento gewoon zelf al veel functionaliteiten biedt, maar soms is het handiger, of werkt het prettiger, om bestaande systemen aan Magento te koppelen. In zulke gevallen ontwikkelen we dan een webapplicatie voor Magento-overstappers.

Webapplicatie door Ridders

Laat ons zien hoe je werkt en waar je tegenaan loopt, dan laten wij je zien welke oplossingen we voor je hebben. Ridders gaat graag de uitdaging aan, wat dat aangaat komt onze bedrijfsnaam niet uit de lucht vallen. Hoe unieker de oplossing, hoe leuker we ons werk vinden! Laat ons de ideale webapplicatie ontwikkelen voor jouw online onderneming! Kom eens binnenvallen in ons kantoor in Alkmaar of bel even, dan praten we verder over ons werk en het jouwe.

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team