Jan en Juup

Webshop Jan & Juup biedt een mix van woonaccessoires voor diverse woonstijlen. Dáár hou je nog eens een leuke tuin of kamer aan over.

Overstap naar de nieuwste Magento 2
Ongekende snelheid
Veel beter beheerbaar

Alles draait om de eenvoud

Naast de merken die Jan en Juup in het assortiment heeft, speuren zij naar unieke brocante, vintage woonaccessoires en tuindecoratie die het assortiment van de webwinkel goed aanvullen. Met zo'n breed assortiment is natuurlijk een goed georganiseerde webwinkel nodig. Hoewel Jan en Juup al beschikte over een Magento 2 webshop, bleek deze niet optimaal te werken. Veel onderdelen van het gebruikte thema werkten slecht of deden het zelfs helemaal niet meer. Ook het bijhouden van de content kon stukken efficiënter. Tot overmaat van ramp was basisfunctionaliteit niet in alle browsers te gebruiken, en duurde het laden van een pagina gevaarlijk lang. Hoog tijd voor Ridders!

Onze oplossing

Een webwinkel vol woon- en tuinaccessoires is natuurlijk ook een bron van inspiratie. In overleg met de opdrachtgeefster werd de webwinkel een magazine-achtige vormgeving gegund. De shop werd daarom voorzien van het eigen Ridders-thema, dat er voor zorgt dat alles razendsnel laadt, eenvoudig te onderhouden is en daarbij alle gereedschappen in huis heeft om voor vuurwerk in zoekmachines te zorgen.

Na een uitgebreide migratie, is alle content "vertaald" naar de nieuwe omgeving, waarmee de Grote Transformatie een feit was. De geweldige webwinkel van Jan en Juup is hiermee klaar voor een succesvolle toekomst!

Bezoek de webwinkel

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team