De leukste makelaar van Nederland

De Vliegende Makelaar onderscheidt zich dankzij de ongekend creatieve Tim Kugelmann, door voor elke woning een uniek en opvallend filmpje te maken die niet zou misstaan op RTL4. Ridders mocht zorgen voor een website die juist weer de nadruk legt op de professionaliteit.

Headless PWA website
Logomark Laravel maatwerkkoppeling met Realworks
Ongekend snel
Professionele huisstijl

De uitdaging

De Vliegende Makelaar dankt zijn naam aan het vliegbrevet waar makelaar Tim trotse eigenaar van is. Voorheen was hij aangesloten bij een landelijke organisatie, waar hij zijn creativiteit en visie niet optimaal kwijt kon. Er werd een plan gesmeed om een eigen landelijke franchise op te zetten, maar het probleem is dat Tim zo'n sprankelend boegbeeld is, dat je bijna zou vergeten dat er een heel team achter het bedrijf zit. De uitstraling van het nieuwe bedrijf moest dus juist die professionaliteit uitstralen, zonder de popster zelf te vergeten.

De oplossing

Iedere makelaar werkt met het vastgoedmanagementsysteem Realworks. Hierin wordt ook het huizenaanbod opgebouwd, zoals deze wordt doorgeplaatst op bekende sites als Funda en Jaap. Op de oude site moest data worden gekopieerd en geplakt van Funda. Ridders zorgde dus eerst voor een maatwerk Laravel oplossing die de data rechtstreeks uit Realworks haalt. Dit scheelt veel onderhoud en de kans op fouten is praktisch nul.

Daarna integreerden onze programmeurs het actuele aanbod naadloos in een zogenaamde PWA website, zodat de site niet alleen waanzinnig snel laadt, maar ook eenvoudig is bij te houden. Tot slot zorgde bevriende ontwerper Wouter van Dreamlab voor een professionele huisstijl en een zeer zakelijk ogend ontwerp. Het compleet vernieuwde De Vliegende Makelaar is klaar om Nederland te veroveren!

De ludieke filmpjes van Tim verdienen natuurlijk een ereplaats. Daarom is tevens een YouTube-kanaal opgezet, waarop niet alleen de individuele huizen worden aangeboden, maar waar in de nabije toekomst veel tips voor huizenkopers te vinden zullen zijn.

Bezoek de website

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team