Beleef, proef, ervaar

Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve is een duurzaam melkveebedrijf waar je het boerenleven kunt proeven en ervaren. Naast een boerderijwinkel met Beemsterkaas, eigen ijs en zuivel en cadeaus, beschikt de hoeve over een vergaderzaal, een speeltuin en een buitenterras met horeca.

Wordpress met WooCommerce
Koppeling met betaalprovider Mollie
SEO teksten
Logomark ProTool voor professionele afnemers

Over de belevingsboerderij

Veldzichthoeve behoort al jaren tot het selecte groepje melkveebedrijven dat melk levert voor de beroemde Beemsterkaas. Door veranderende wetgeving werd van de nood een deugd gemaakt: de oude jongveestal werd voortvarend omgebouwd tot een boerderijwinkel met daarnaast een schitterende zaal welke geschikt is voor groepen tot 50 personen. Wegens corona werden plannen voor een kinderspeelparadijs even in de ijskast gezet, maar het aangrenzende buitenterras met bijbehorende horeca werd in 2021 succesvol in gebruik genomen.

De rol van Ridders

In eerste instantie werd Ridders ingeschakeld om een "gewone" website te bouwen, waarbij de activiteiten goed in beeld werden gebracht. Gekozen is voor een Wordpress-website, waarbij extra aandacht is besteed aan zoekmachine optimalisatie, want hoog eindigen op vergaderen bij de boer is iets wat meer boerderijen willen.

Door de lockdown ontstond daarbij de urgente behoefte aan een webwinkel, zodat klanten hun Beemsterkaas konden blijven bestellen, zonder de deur uit te hoeven. Om zowel budgettaire als planmatige reden is gekozen de bestaande website uit te breiden met de webwinkelsoftware WooCommerce. Deze stap heeft blijvend extra omzet opgeleverd, ook toen essentiële winkels weer open mochten.

Tot slot heeft Ridders een maatwerk applicatie in Laravel ontwikkeld, zodat professionele afnemers van zuivelproducten rechtstreeks hun bestellingen in de planning konden plaatsen.

Bezoek de Veldzichthoeve

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team