Top Caravan en Camper Service

Veilig en compleet uitgerust op vakantie met Top Caravan & Camper Service

Wordpress maatwerk
WooCommerce
Uitgebreid afsprakenformulier
Ongekend snel

De uitdaging

Sinds een paar jaar gaat het bedrijf dat al vele jaren gespecialiseerd is in onderhoud en reparatie van campers en caravans verder onder de naam Top Caravan & Camper Service. Elke vezel in dit bedrijf ademt verbetering van processen uit en zo mocht ook een nieuwe website niet ontbreken. Belangrijk was dat klanten zélf afspraken in kunnen plannen voor een onderhoudsbeurt of bijvoorbeeld het laten inbouwen van een airco.

Onze oplossing

Ridders ontwikkelde een eigen thema voor Wordpress, waarin alle wensen van Top konden worden verwerkt. Alle specialiteiten werden opnieuw gerangschikt en overzichtelijk verdeeld, zodat bezitters van een kampeermiddel direct door kunnen klikken naar de juiste afdeling.

Ook bemiddelt Top bij de verkoop van kampeermiddelen. Daarvoor implemteerde Ridders een aangepaste versie van Woocommerce, want een camper van € 45.000 koop je niet blind met iDeal. In plaats daarvan hebben we een mooi formulier ontwikkeld waarmee geïnteresseerden direct een vrijblijvende bezichtiging kunnen boeken.

Ons handelsmerk: Waanzinnig snel

Zoals altijd zet Ridders pas een handtekening onder een opgeleverd project als er een uitmuntende score in Lighthouse wordt bereikt. Immers: als twee websites vergelijkbare content hebben, zal Google de snelst ladende website als eerste tonen. Een fijne gedachte voor onze opdrachtgevers dat een Ridders-project gegarandeerd beter scoort dan die van hun concurrent. Al zijn ook wij natuurlijk trots bij vuurwerk, want er zijn weinig Wordpress/Woocommerce-bouwers die dát voor elkaar krijgen!

Bezoek de website

Ridder Ron

Samen aan de slag met jouw project?

Neem dan contact op met Ron Arends

Bekijk ons hele team